Η BLB Records καλωσορίζει στην οικογένειά της τον καταξιωμένο κιθαριστή και συνθέτη Μιχάλη Μπρούζο. Ο Μιχάλης με τη συμβολή του παραγωγού Γιώργου Αβραμίδη μας παρουσιάζει το Hommage (Ομάζ).

Πρόκειται για ένα άλμπουμ που ουσιαστικά φέρνει στο επίκεντρο την κλασσική κιθάρα, αναδεικνύοντας ουσιαστικά την αλληλεπίδραση με τον κιθαριστή-άνθρωπο, φωτίζοντας τη σχέση τους μέχρι αυτή να γίνει ένα∙ δηλαδή μουσική!

Το Hommage αποτελεί εκείνο το σημείο οπού εφάπτεται η ακρίβεια στην εκτέλεση με το συναίσθημα στην ερμηνεία. Είναι η στιγμή που η συνέλιξη της μουσικής σου ωριμότητας, με το απόγειο της εκτελεστικής σου ικανότητας, κάνουν την καταγραφή αυτών των μουσικών έργων να μοιάζει σαν το μόνο δρόμο.
Το Hommage είναι μια ανθολογία από τα περισσότερο αγαπημένα κομμάτια του Μιχάλη∙ αυτά που έδωσαν νόημα στη μελέτη του πάνω στην κλασσική κιθάρα, υποδεικνύοντας την ανάγκη για εναλλακτικές τεχνικές παιξίματος τόσο στο “αριστερό” όσο και στο “δεξί” χέρι, ενώ απετέλεσαν εφαλτήριο για την γενικότερη εξέλιξή του στη μουσική ξεπερνώντας τα στενά όρια οποιουδήποτε μουσικού οργάνου, ανοίγοντας νέους ορίζοντες και άπειρες προοπτικές.

Δώδεκα κομμάτια από την μπαροκ εποχή έως τα σύγχρονα μουσικά ιδιώματα.

Μάθετε τα νέα του Μιχάλη ακολουθώντας τον στα social media.

▶ facebook: https://www.facebook.com/mich.brou.90

▶ instagram: https://www.instagram.com/michalisbrouzos/

▶ YouTube: https://www.youtube.com/user/mbrouzos

▶ web: http://www.michalisbrouzos.gr/

en_USEnglish